Hunde i havekolonien.

Jeg har ved flere lejligheder kunnet konstatere at ikke alle hundeejere i Ellebæk overholder gældende regler for hvordan man lufter sin hund.

Hvis ikke man har fuld kontrol over sin hund skal man altid have hunden i snor, og yderlig ikke en lang snor, jeg ved at der ved flere lejligheder er hunde der har overfaldet andre hunde, det er heller ikke alle der bryder sig om hunde, her er det altid hundeejeren der skal have sin hund i kort snor, så alle andre kan gå uden at blive generet, især har man ikke mindst et særlig ansvar over for børn.

I samme øjemed vil jeg lige minde om at der er flere skraldespande hvor man kan ligge sin hundepose i, for du samler jo altid hundens visitkort op, jeg og flere med mig kan opleve at hundeposer er kastet over hækken.

Jeg holder selv af velopdragne hunde, især når den følges med en ligeså ejer.

John Bruun.